Krogh & Co
News
Cases
Cases
Kontakt


Krogh&Co nyhedsbrev. Tilmeld dig her.
Se vores seneste nyhedsbrev: Klik her.
2
   
         
 Krogh&Co godkendt som SKI leverandør

SKI er en ny offentlig rammeaftale fra Staten og Kommunernes Indkøbsservice. SKI har pr. 1 februar 2009 godkendt Krogh&Co som leverandør af websites og elektronisk publicering til alle virksomheder i staten, regionerne og kommunerne under den nye offentlige SKI-rammeaftale indenfor Tryk, Kommunikation og Websites.

Krogh&Co har mange års erfaring med at levere til det offentlige og til organisationer og har bl.a. løst opgaver for Roskilde Handelsskole, Højteknologifonden, Statens Serum Institut og VisitDenmark.
 

"Vi er meget stolte af denne blåstempling af de langvarige samarbejde Krogh&Co i forvejen har med det offentlige." udtaler direktør Dorte Krogh.

SKI aftalen gør at man som offentlig indkøber får sikkerhed, kvalitetsstyring og mulighed for rabat på sine offentlige indkøb hos Krogh&Co - både når det gælder udvikling og vedligeholdelse af digitale løsninger.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om hvad Krogh&Co kan tilbyde som leverandør af digitale kommunikationsløsninger under SKI-aftalen, er du velkommen til at kontakte direktør Dorte Krogh på telefon 3264 2030.

Læs mere om SKI aftalen for Tryk, kommunikation og websites m.v

Læs mere om SKI aftalen for websites og elektronisk publicering         
  KLERKEGADE 19   |   1308 KØBENHAVN K   TLF +45 32 64 20 30  |  dk@krogh.dk