Sylvester Hvid & Co. udvider med en stærk designpartner

Danmarks ældste reklamebureau Sylvester Hvid & Co. udvider med nyt selvstændigt forretningsområde, visuelt kommunikationsdesign, og overtager aktiviteterne i designbureauet Krogh&Co.

"Vi har igennem længere tid været opsatte på at etablere design som et selvstændigt forretningsområde. Ved at etablere en afdeling i bureauet, der ikke beskæftiger sig med andet, får vi en helt anderledes specialiseret indsats og et dedikeret salgs- og udviklingsmæssigt fokus, der også vil komme kunder i bureauets øvrige afdelinger til glæde og gavn. Det giver os en ny mulighed for at sætte fokus på branding og virksomhedsidentiteter" siger Adm. Direktør og ejer Fernando Olsen.

Adm. Direktør i Krogh&Co., Dorte Krogh, skal fremover bestride posten som Kontaktdirektør, hos Sylvester Hvid Design. Hun glæder sig til at indgå i et større setup med bredere kompetencer og flere ressourcer. "Vi har et meget stærkt og kompetent team hos Krogh&Co., spændende kunder og alsidige opgaver. Jeg har altid set potentialet i at indgå i en større sammenhæng, og vi har ved flere lejligheder arbejdet sammen med forskellige virksomheder som komplimenterer os. Nu tager vi skridtet fuldt ud og med én udvalgt partner, hvor vi med vores design i højere grad får mulighed for at skabe den røde tråd i kommunikationen frem for nogle grafiske "punktnedslag" i en større proces. De mange specialist funktioner hos Sylvester Hvid & Co., giver helt andre muligheder for at arbejde med kunderne i flere sammenhænge og i længerevarende relationer".

Dorte Krogh trækker på erfaringer med strategisk designrådgivning gennem 20 år, bl.a. med løsninger for større virksomheder i og udenfor Danmark. Denne udvikling vil have et fortsat fokus. Blandt bureauets referencer findes bl.a. Royal Greenland, Danisco, Royal Copenhagen og NRK (Norges Radio og TV). Dorte Krogh er desuden initiativtager til, og sidder i bestyrelsen for brancheforeningen af designvirksomheder i Danmark, DDA.Dorte Krogh har taget efteruddannelse på Harvard Business School, skrevet en Harvard Business Case optaget i Harvard Business Review, siddet i Danske Designeres bestyrelse (2006-08), samt gennem de sidste 4 år været jurymedlem i Norsk Designråd.

Hos Sylvester Hvid & Co. glæder Bureauchef Kenneth Hansen sig over udsigten til at byde fem nye medarbejdere velkommen. "Vi får med tilførslen af fem erfarne design folk endnu et umådeligt stærkt ben at stå på fremadrettet, og vi får i kraft af deres faglighed mulighed for i langt højere grad at byde ind på rene designopgaver. Godt design går aldrig af mode og vi har store forventninger til, at vores nye design afdeling på alle måder meget hurtigt vil bidrage til bureauets fortsatte vækst og udvikling. Vi er med denne aftale nået endnu et skridt nærmere vores ønske om etablering af en række enheder med selvstændig berettigelse, men også med kompetencer der komplementer helheden".

Sylvester Hvid & Co har i løbet af det seneste år gennemført en række markante tiltag til fortsat styrkelse og udbygning af bureauets position som full-service bureau med fokus på integreret kommunikation.

I efteråret blev det sproggrafiske bureau InterText en del af Sylvester Hvid familien og sidenhen flyttede online bureauet Kreation ind og tog i denne forbindelse navneforandring til Sylvester Hvid Online.

For yderligere information kontakt:

Adm. Direktør Fernando Olsen
Email: fwo@shc.dk
Tlf.: 3832 2201

Kontaktdirektør Dorte Krogh
Email: dk@krogh.dk
Tlf.: 2612 1015

Sylvester Hvid & Co. er Danmarks ældste kommunikations- og reklamebureau, stiftet i 1899. I mere end 100 år har bureauet leveret handlingsorienteret og holdningsbearbejdende kommunikation til private og offentlige kunder baseret på et full-service setup og en integreret kommunikations filosofi. Bureauet beskæftiger i dag 37 fuldtidsansatte medarbejdere.

Krogh&Co. arbejder med visuel identitet, branding og kommunikationsdesign. Bureauet har eksisteret siden 1992 og har løst opgaver for bl.a. Danisco, PenSam, COWI, Glostrup Kommune, Roskilde Handelsskole, Statens Museum for Kunst, Astra Zeneca, Hjerteforeningen, Nycomed, Royal Greenland, Royal Copenhagen, Unomedical, Rosendahl, Aarhus Maskinmesterskole, Biotech North, Tandberg/Cisco, PepsiMax, Faxekondi, Søris m.fl. Bureauet beskæftiger fem ansatte, der alle får ansættelse hos Sylvester Hvid & Co.

Se www.shc.dk